FPI Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració (HT03)

PFI AUXILIAR D'HOTELERIA: CUINA I SERVEIS DE RESTAURACIÓXI

Els programes de formació i inserció (PFI) són el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional i s'adscriuen a diferents famílies professionals.


Els PFI s'adrecen a joves d'entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l'educació secundària obligatòria. Són estudis voluntaris i la seva durada és d'un curs acadèmic (1.000 hores).


Els i les alumnes de PFI reben un acompanyament i una tutorització essencial per a l'assoliment dels objectius del programa. Els aprenentatges són vivencials i vinculats amb l'entorn proper, i inclouen pràctiques en empresa; s'aprèn fent, utilitzant metodologies actives i globals.


Amb els PFI, d'una banda, es facilita la continuïtat formativa dins de la formació professional i, de l'altra, l'aprenentatge de les competències transversals i professionals necessàries per al món del treball.


MÒDULS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL


Tècniques elementals de servei.

Durada: 120 hores


Processos bàsics de preparació d’aliments i
begudes

Durada: 120 hores

 

Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris

Durada: 130 hores


Elaboració culinària bàsica

Durada: 100 hores


MFCT. Formació en centres de treball

Durada: 180 hores



MPI. Projecte integrat (40 hores dedicació alumne dintre dels mòduls I.a)


 

MPRL. Formació bàsica en prevenció de riscos laborals

Durada: 35 hores


MÒDULS DE FORMACIÓ GENERAL


MFG1: Estratègies i eines de comunicació

Durada: 110 hores


MFG2: Entorn social i territorial

Durada: 30 hores


MFG3: Estratègies i eines matemàtiques

Durada: 110 hores


MFG4: Incorporació al món professional

Durada: 45 hores


TUTORIA

Durada: 40 hores


FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA DE REFORÇ I APROFUNDIMENT

(Adaptada a les característiques del programa, dels alumnes i de l’entorn)

Durada: 50 hores


 


Share by: